Onko ostosten tekeminen turvallista?

Voit huoletta tehdä ostoksia verkkokaupassamme. Kaikki ilmoittamasi asiakastiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia.

Yhteys tietokoneesi ja Hyvinvoinnin Tavaratalon välillä suojataan käyttämällä SSL-suojausta (Secure Sockets Layer). SSL-turvakäytäntö suojaa tietoliikenteen siten, etteivät ulkopuoliset pysty näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi. SSL-suojausta käytetään mm. verkkopankeissa ja lukuisissa muissa turvallisia yhteyksiä vaativissa verkkopalveluissa.

Tarvitsetko lisätietoja? Ota yhteyttä Ota yhteyttä